Desinfecció

Assessorament i primera visita gratuïta Núm. Sanitari: 0100CAT-SB Pressupost sense compromís Telf 616120130  Telf. 935 791 103

S'anomena desinfecció al procediment pel qual s'adopten mesures sanitàries per controlar i eliminar tot tipus d'agent infecciós i patogen (Virus, Fongs, bacteris, etc.) present a la pell dels éssers humans, animals, vegetals, o bé, en equipatges, càrregues de transport, contenidors, etc. impedint el creixement de microorganismes patògens en fase vegetativa que es trobin en organismes vius. A partir de l'exposició directa a agents físics o químics. 
Només uns quants bacteris causen malalties als éssers humans. Tot I això, són una de les principals causes de malaltia i mortalitat humana, causant infeccions com ara tètanus, febre tifoide, diftèria, sífilis, còlera, intoxicacions alimentàries, lepra i tuberculosi, malalties de la pell com la tinya que és tan contagiosa.
Els animals domèstics: gats, gossos, etc. poden ser portadors de patògens i amb els seus excrements i orina, arribar a contaminar el nostre entorn. Insectes i animals nocius com rosegadors o paneroles són sense cap dubte els que més malalties transmeten.
És molt necessari realitzar una correcta desinfecció per prevenir malalties en vestuaris, dutxes, i en la nostra llar. Els productes de neteja domèstics, moltes vegades no són suficients, i si fa servir una dosificació incorrecta pot ser contraproduent, és millor deixar-lo en mans d'un professional.
En què consisteix una desinfecció?
Usant un poderós netejador desinfectant que actua enèrgicament contra els bacteris fongs etc. mitjançant una màquina palanca motxilla apliquem el producte per tot el perímetre a tractar, arribant a tots els possibles racons de difícil accés, aconseguint eliminar tot tipus d'agents infecciosos. Els productes que fem servir no tenen termini de seguretat.

Scroll al inicio